Wat is coaching?

Jij krijgt bij mij tijdens de coachingsgesprekken de gelegenheid om tot rust te komen, jezelf en je werkomgeving kritisch te bekijken en te zien hoe je vervolgens een nieuwe weg kunt inslaan die perspectief biedt. 
Start
In de begeleiding is er sprake van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één relatie. Bij aanvang van het coachingstraject stellen wij gezamenlijk een persoonlijk plan op maat vast, waarin heel concreet een aantal doelen worden opgesteld. Tijdens de coaching gaan we gericht aan deze doelen werken met als doel ontwikkeling en verbetering. Je wordt geholpen om zicht te krijgen op je eigen functioneren in de praktijk.

Tijdens de coaching
Tijdens de gesprekken zullen diverse werkvormen gebruikt worden. Je wordt gevraagd om voor iedere sessie input te leveren dat als startpunt van het gesprek zal dienen. Van mij als coach mag je verwachten dat ik met je meedenk, vragen stel en een stukje begeleiding geef (denk daarbij aan adviezen).  

Aan het einde
Aan het einde van een traject zijn de door jou gestelde doelen bereikt. Daarnaast ben je in staat om ‘met een andere blik’ naar nieuwe situaties te kijken en op een passende manier te handelen.

Duur en locatie
Een coachingstraject bestaat meestal uit 4 tot 8 gesprekken. Een gesprek duurt een uur, ongeveer 1x per 2 weken. In onderling overleg wordt gekozen voor een passende gesprekslocatie die bij voorkeur niet herinnert aan de eigen werkomgeving. Wanneer je aan een coachingstraject begint, heb je geen specifieke voorkennis nodig.

Meer informatie
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor coaching? Neem contact dan contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.
“Bij Paul heb ik een supervisietraject gevolgd van 10 gesprekken. Supervisie, ik kijk er positief op terug. Het is even een pas op de plaats en kritisch kijken hoe je je werk doet. En waarom je het zo doet. Ik werk in de zorg, met kinderen en jongeren, dus heb geen gereedschap in handen dan alleen mijzelf. Het is belangrijk om je gereedschap goed en scherp te houden. Daarom heb ik een supervisietraject gevolgd.”
Heb je vragen?
Neem contact op!
Stuur mij een bericht
Contactinformatie
Voor al je vragen rondom coaching, intervisie en supervisie kan je me een bericht sturen of bellen.
06 30 76 10 74
info@paulcoacht.nl
© 2018 PaulCoacht
Works with AZEXO page builder
© All rights reserved. Theme by AZEXO